Egészségbiztosítás

Gyógyulásodat megkönnyíti a szolgáltatás!
Váratlanul érhet a betegség. Adott esetben súlyos és hosszan tartó lehet. Most nem is tudod elképzelni, mennyi kellemetlenséggel jár a váratlan anyagi teher, a hosszú várakozási idő egy-egy vizsgálatra. Egészségbiztosítás megteremti a lehetőséget, hogy csak a gyógyulásra koncentrálj, megkímélve téged a komoly anyagi terhektől és hosszú várakozási időtől.

Sokszor órákig kell sorba állnunk vagy heteket várunk egy vizsgálatra. Ha fontolgatjuk is, hogy magánorvost választunk, a költségek elbizonytalanítanak bennünket. Egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, és így kizárólag a gyógyulásra koncentrálhatsz.

Milyen esetben érdemes egészségbiztosítást kötnöd?
- Ha valamilyen betegségre genetikailag hajlamod van. A családban volt szív, - érrendszeri vagy daganatos megbetegedés.
- Ha nem vagy megelégedve az egészségügy által nyújtott szolgáltatásokkal.
- Ha nincs időd órákig várakozni egy vizsgálatra.

Az egészségbiztosítás előnyei

  • Vizsgálatok sorban állás nélkül! Biztosítók ellátás szervező országos szolgáltatói hálózata segítségével szakorvosi vagy diagnosztikai vizsgálatokat vehetsz igénybe. Magas színvonalú rendelőkben, előre egyeztetett helyen és időpontban várnak többek közt sebész, nőgyógyász vagy szemész szakorvosaink Részt vehetsz laborvizsgálaton, ultrahangon vagy röntgenen. Budapesten és környékén az orvosi segítséget szükség esetén házhoz is hívhatod, éjjel-nappal!

  • Kisebb sebészeti beavatkozások kényelmesen! Olyan előre tervezhető műtéti beavatkozások (például epeműtét, sérvműtét, kisebb nőgyógyászati, ortopédiai beavatkozások), amelyek után legfeljebb 24 órás kórházi felügyelet szükséges, szintén elérhetőek egészségbiztosítással, akár korlátlanul is!

  • Diagnosztikai vizsgálatok pár nap alatt! Ha szakorvosod orvosi képalkotó diagnosztikai vizsgálatot, - PET,-CT-t, Cardio-CT-t, CT-t, MR-t vagy endoszkópos vizsgálatot - ír elő, melyekhez az állami egészségbiztosítási rendszerben több hónapos várakozással lehet hozzájutni, egészségbiztosításod segítséget nyújthat. Pár napon belül megszervezi a biztosító a vizsgálatot és a választott biztosítási csomagod tartalmától függően akár korlátlanul állja annak költségét.

  • Nemzetközi orvosi szakvéleményt kérhetsz! Bizonytalan vagy a diagnózissal kapcsolatban? Egyéb kezelési lehetőségek érdekelnek? Küldd el a teljes orvosi dokumentációt a biztosítóba és ők továbbítják azt angolra fordítva nemzetközileg elismert szakorvosoknak, akik olyan információval egészíthetik ki a kezelőorvosodtól kapottakat, amely segíthet az egészségügyi probléma megoldásában.

  • Kiegészítő lehetőségek! Az alapszolgáltatások mellett kiegészítő szolgáltatásokat is kérhetsz. Ilyenek például a szűrővizsgálatok, kórházi fekvőbeteg-ellátás költségeinek fedezése vagy anyagi segítség daganatos betegség esetén.

  • Gyermekedre is gondoltunk! Egészségbiztosítása gyermekednek is lehet, már 6 hónapos kortól. Orvosi vizsgálatokat évi 250 ezer forintig, diagnosztikai vizsgálatokat évi 100 ezer forintig, egynapos sebészeti beavatkozásokat 300 ezer forintig vehettek igénybe vele.

Egészségbiztosítás GyIK

Az éves limit erejéig bármely szakvizsgálat, a biztosítási feltételekben felsorolt kizárások kivételével. Biztosítók általában kizárják többek között a a sürgősségi ellátást, plasztikai sebészetet, fogorvosi ellátást. A részletes listát a biztosítási feltételek tartalmazzák, kérj ajánlatot és telefonos tanácsadónk tájékoztat a részletekről.

Az éves limit erejéig bármely diagnosztikai vizsgálat, a biztosítási feltételekben felsorolt kizárások kivételével. Biztosítók általában kizárják többek között a következőket: ételintolerancia vizsgálatok, meddőségi vizsgálatok. A részletes listát a biztosítási feltételek tartalmazzák, kérj ajánlatot és telefonos tanácsadónk tájékoztatnak a részletekről.

Példaként összegyűjtöttünk pár vizsgálatot és azok költségeit. Az árak szolgáltatónként változhatnak.
Mellkas CT: 20 000 és 30 000 forint között.
Kontrasztanyagos hasi CT: 45 000 és 55 000 forint között.
Térd MRI: 30 000 – 40 000 forint.
Cardio CT: 160 000 forint.
PET CT: 250 000 forint.

Egészségügyi panaszoddal felhívod az ellátásszervezőt.
Az ellátásszervező megszervezi a vizsgálatot.
E-mailben és telefonon tájékoztatást kapsz a vizsgálat időpontjáról és helyéről.
Várakozás nélkül ellátásban részesülsz.
Minden vizsgálat után kikérik véleményed, elégedettség mérést végez a szolgáltató.

Az egészségbiztosítást általában már 6 hónapos korú gyermekre is megköthető. A biztosított legfeljebb 70 éves személy lehet.

Weboldal fejlesztés: